Ексклюзиви
субота, 17 лютого 2018 14:39

"Довічний волоцюга" - американський аналітик про Міхеіла Саакашвілі

"Довічний волоцюга" - американський аналітик про Міхеіла Саакашвілі
"З кожним новим протестом зірка Саакашвілі на хмарочосі євразійської політики стає все більш тьмяною", - Міхаель Сесір. Фото: Апостроф

З кожною революцією або протестом, в яких бере участь екс-глава Грузії Міхеїл Саакашвілі, його політична кар'єра стає все більш тьмяною.

Таку заяву зробив аналітик міжнародних зв'язків і фахівець з міжнародної безпеки в організації New America Міхаель Сесір, передає Intellinews.

"Просування демократії в Грузії стало можливим завдяки зусиллям Заходу, а не її колишнього президента Саакашвілі. Якщо бути відвертими, то екс-президент Грузії, професійний революціонер і довічний бродяга, тепер настільки незначний, що в глобальних або регіональних справах він майже не згадується", - сказав Сесір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі назвав Порошенка "паханом" і кличе на мітинг

"З кожним новим протестом зірка Саакашвілі на хмарочосі євразійської політики стає все більш тьмяною", - додав він.

12 лютого прикордонники затримали Міхеіла Саакашвілі у столичному ресторані "Сулугуні". Чартерним рейсом його вивезли до Польщі за процедурою реадмісії. Далі політик виїхав у Нідерланди, де проживає його родина.

Саакашвілі позбавили громадянства в кінці липня 2017-го, коли він був за межами України. Сам політик повернувся 10 вересня. В'їхав на територію України через КП "Шегині", що у Львівській області, хоча збирався зробити це через КП "Краковець". Кордону дістався автобусом і незаконно перетнув його разом з 60 особами. Деякі з них застосовували силу до прикордонників.

Зараз ви читаєте новину «"Довічний волоцюга" - американський аналітик про Міхеіла Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути