понеділок, 26 серпня 2019 10:03

З'явилися подробиці гулянки Богдана у Сен-Тропе

Керівник Офісу президента Андрій Богдан і київський забудовник Андрій Вавриш три дні, у тому числі День Незалежності України, провели на весіллі "смотрящого" за Мін'юстом Андрія Довбенка.

Про це повідомляють журналісти телепрограми "Наші гроші з Денисом Бігусом"

Весілля святкували в Сен-Тропе, що на півдні Франції. Богдан прибув 22 серпня, коли молодята влаштовували так зване "пре-паті". Третій день святкувань припав на День Незалежності. І поки президент Володимир Зеленський приймав офіційні делегації і був присутній на параді в центрі міста, керівник його Офісу відпочивав на приватній яхті.

Автор: Bihus.info
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Де план перемоги?" - промову Зеленського критично оцінили

Довбенку приписують вплив на кадрові призначення та "вирішення питань", зокрема з державними реєстраторами, у виконавчій службі та з продажем арештованого майна.

Його обраниця – юристка Ганна Огренчук. Кілька тижнів тому її призначили до комісії з питань правової реформи, куди увійшли низка наближених до Богдана людей. Склад комісії затверджений указом Зеленського, а за його формування, судячи з документу, відповідав Богдан.

Автор: Bihus.info
 

Крім Богдана на весіллі Довбенка був присутній забудовник Вавриш, який раніше презентував проект перенесення офісу президента в ''Український дім''.

Під час візиту президента Володимира Зеленського на Житомирщину із ним не було керівника Офісу Андрія Богдана, який традиційно їздить з главою держави областями.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися подробиці гулянки Богдана у Сен-Тропе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути