понеділок, 30 листопада 2020 11:13

Потапу дорікнули, що він збирається співати з фанаткою Путіна, яка топчеться в окуповному Криму. Він спробував віджартуватися

Музичний продюсер Потап, який у липні отримав звання заслуженого артиста України, збирається співпрацювати з російською окупанткою Ольгою Бузовою. Про це у відеоблозі розповів громадський діяч Сергій Стерненко.

Потап і його гурт Mozgi зібралися записати пісню. "Мне понравилась Бузова", - сказав Потап.

Бузова є фанаткою президента країни-агресора Володимира Путіна. А ще вона виступає в окупованому Росією Криму, публікує відео, де радіє пам'ятнику окупантам на півострові.

"Цікаво, а Потап із Бузовою заспіває про цей пам'ятник?" - запитує Стерненко та нагадує, що багато українців були змушені покинути Крим, тому що їх там переслідують. Переслідують кримських татар.

"Это будет фичеринг, который будет в листе нашего альбома "Kyiv Style", - говорить Потап.

"Ні, Потап. Записувати спільну пісню із Бузовою, яка підтримує окупацію частини твоєї країни, це не "Kyiv Style". Це Москва, лапті і балалайка стайл.

По ідеї, Потап мав би думати про країну, заслуженим артистом якої він є. Але чомусь йому хочеться тягти в наше інформаційне та культурне поле саме представницю російських окупантів.

Єдине, що він трішечки не врахував, так це те, що в нашій країні вже 7-й рік триває російсько-українська війна", - каже Стерненко.

Також Стерненко опублікував переписку з Потаптом в Instagram. У ній артист спробував віджартуватися.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наді просто нас*ати на те, що тут вбивали людей" - Дорофеєва отримала жорстку критику за свій кліп

7-й рік триває агресія РФ проти України. У березні 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької і Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Потапу дорікнули, що він збирається співати з фанаткою Путіна, яка топчеться в окуповному Криму. Він спробував віджартуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути