Ексклюзиви
вівторок, 09 січня 2024 20:47

Постанова про звільнення Безуглої несподівано зникла

Постанова про звільнення Безуглої несподівано зникла
Мар'яна Безугла потрапила у Верховну Раду на виборах по округу у Києві від партії "Слуга народу". Фото: sluga-narodu.com

Постанова про відкликання народної депутатки від партії "Слуга народу" Мар'яни Безуглої з посади заступниці голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки зникла з порядку денного Верховної Ради.

Про це у вівторок повідомив нардеп від "Голос" Ярослав Железняк.

"Розіслали порядок денний парламенту на цей пленарний тиждень. А постанови про звільнення Безуглої з посади заступника голови Комітету з питань оборони там немає. При тому дві зміни у розподілі депутатів по комітетах є, а саме цієї постанови не бачу. Зникла?", - написав Железняк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний "слуга" Арахамія катається на машинах підозрюваного у корупції бізнесмена

8 січня Комітет з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи рекомендував позачергово включити до порядку денного роботи парламенту проєкт про відкликання Безуглої з посади заступниці голови оборонного комітету.

Проєкт постанови щодо Безуглої внесли члени Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, зокрема й голова Олександр Завітневич.

У листопаді Мар'яна Безугла заявила, що головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний не надав "план задуму" на наступний рік. Після цього її висміяли користувачі соціальних мереж.

Безугла обиралася до Верховної Ради від партії "Слуга народу" по округу у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Постанова про звільнення Безуглої несподівано зникла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути