пʼятниця, 24 травня 2019 06:30

Після повернення в Україну Коломойський тричі приїжджав до Тимошенко - "Схеми"

Після повернення в Україну Коломойський тричі приїжджав до Тимошенко - "Схеми"
Коломойський тричі приїжджав до Тимошенко. Фото: Люстратор

Після повернення в Україну олігарх Ігор Коломойський встиг зустрітися з бізнес-партнерами, трьома депутатами групи "Відродження" та співвласником "Кварталу 95". Також його кортеж тричі побував у маєтку Юлії Тимошенко та заїхав до ймовірного маєтку народного депутата від БПП Олександра Грановського.

Після прильоту з Дніпра до Києва олігарха побачили в одному з ресторанів у компанії народних депутатів від групи "Відродження" Віталія Хомутинніка, Андрія Шипка, Євгена Гєллєра, бізнес-партнера олігарха Геннадія Боголюбова, бізнесмена Павла Фукса та того ж таки Міндіча, йдеться в розслідуванні програми "Схеми".

У день інавгурації Володимира Зеленського 20 травня кортеж Коломойського їздив до котеджного містечка "Срібна затока", де мешкає лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

Туди ж автомобілі олігарха попрямували й увечері 21 травня, а на наступний день Зеленський зустрівся з лідерами фракцій Верховної Ради для обговорення розпуску парламенту. Тимошенко на цій зустрічі підтримала розпуск Ради.

У цей же день кортеж Коломойського в третій раз приїхав до маєтку Тимошенко. На наступний день у Раді журналісти поцікавилися у депутатки про причину цих візитів.

"Дорогі друзі, я думаю, навряд чи він відвідував. Ви знаєте, скільки там різних…", — відповіла вона.

На запитання, чи зустрічалася вона з Коломойським, Тимошенко не відповіла.

У цей же день кортеж Коломойського заїжджав на закриту територію, на якій, за інформацією журналістів, розташований будинок депутата від БПП Олександра Грановського, якого називали за часів президента Петра Порошенка тіньовим куратором судової системи та органів прокуратури.

Сам Грановський заперечив, що володіє маєтком за містом.

Коломойський також заперечує зустрічі з Тимошенко і Грановським. За його словами, він відправляє кортеж "за адресами відомих осіб", аби створити "систему дезорієнтації журналістів". Коломойський пояснив це тим, що журналісти "організували відрите стеження за ним".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойський приїхав в Україну, щоб сховатися від ФБР - ЗМІ

16 травня Коломойський повернувся в Україну разом зі співвласником "95 кварталу" Тимуром Міндічем та народним депутатом від групи "Відродження" Андрієм Шипком.

Зараз ви читаєте новину «Після повернення в Україну Коломойський тричі приїжджав до Тимошенко - "Схеми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути