Ексклюзиви
четвер, 23 травня 2019 14:56

Коломойський приїхав в Україну, щоб сховатися від ФБР - ЗМІ

Коломойський приїхав в Україну, щоб сховатися від ФБР - ЗМІ
Ігор Коломойський розраховує, що президент Володимир Зеленський не видасть його США - ЗМІ. Фото: УНІАН

Олігарх Ігор Коломойський повернувся в Україну, щоб не потрапити до американського ФБР.

Про це повідомляють журналісти групи The Newsroom у Facebook.

"Обсяг інформації про схематози олігарха нібито є настільки великим, що місцевий Моссад вже радісно готувався передавати його американським колегам, попри те, що Ізраїль нікому не видає своїх (саме з цієї причини Коломойський свого часу переїхав туди зі Швейцарії)", - пишуть журналісти.

"Коломойський повернувся в Україну в розрахунку, що Зеленський не видасть його США з почуття вдячності за допомогу під час виборів. Однак, очевидно, що американцям такий задум не подобається. Тим паче, що після повернення Коломойський вже встиг "надавати копняків" двом знайомим друга Трампа Рудольфа Джуліані, які намагалися організувати його зустріч із Зеленським.

Ці двоє вже подали до ДБР заяви про загрозу їхньому життю з боку олігарха. А Руді Джуліані вже публічно закликає нового президента відмежуватися від олігарха та позбутися його людей у своєму оточенні. Саме тому, як кажуть джерела, Джуліані був дуже злий, коли Зеленський призначив Богдана головою АП", - повідомляють у групі.

Також журналісти повідомляють, що 2 дні тому в Парижі Джуліані мав розмову з приводу олігарха з керівником САП Назаром Холодницьким і французьким прокурором.

"Що він хотів накопати на Коломойського у Франції, - достеменно невідомо. Може, обговорював деталі екстрадиційної угоди між 2 країнами", - припускає The Newsroom.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватбанк подав новий позов проти Коломойського

Громадяни США Ігор Фруман і Лев Парнас, які є клієнтами Рудольфа Джуліані, – особистого адвоката американського президента Дональда Трампа, написали заяву до правоохоронних органів України на Ігоря Коломойського після його інтерв'ю програмі "Схеми: корупція в деталях".

Американці вимагають розпочати досудове розслідування щодо можливого вчинення Коломойським "злочину проти життя".

Зараз ви читаєте новину «Коломойський приїхав в Україну, щоб сховатися від ФБР - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути