Ексклюзиви
пʼятниця, 23 квітня 2010 08:33

Після довгої мовчанки Луценко висловився проти Януковича

Після довгої мовчанки Луценко висловився проти Януковича

Президент Віктор Янукович оголосив війну "усім, хто мислить про Україну, як про незалежну державу".

Про це заявив лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко в ефірі 5 каналу, коментуючи підписання угоди про продовження терміну базування Чорноморського флоту Росії на території України на 25 років.

"Янукович задля задоволення апетитів олігархів, які хочуть мати дешевий газ для випуску металу, хімії і інших речей, продав частину української території. Усім, хто мислить про Україну, як про незалежну державу, була оголошена війна", - сказав він.

"Мене тільки одне дивує: що буде Янукович продавати через рік, якщо він за 50 днів свого президентства примудрився Америці, щоб мовчала, дивлячись на згортання демократичних процесів в Україні, пообіцяти віддати військовий уран, Росії вже пообіцяв віддати Севастополь", - зазначив Луценко.

"Такими темпами, боюсь, що "кінчайте тату торгувати, бо вже немає чим здачі давати", - додав лідер "Народної самооборони".

Крім того, Луценко заявив, що більше вірить у "позапарламентські методи боротьби".

"Тільки тоді, коли парламентська опозиція буде підтримана більшістю населення України, вона зможе перемогти, незалежно від того, скільки вона буде мати членів у парламенті", - сказав він.

"Я обговорював з Юлію Володимирівною Тимошенко, з іншими колегами, необхідність чистки наших рядів, слава Богу, виконує Янукович, за його гроші. Цих зрадників, "тушок", він купує і добре виконує роль санітара наших опозиційних лав", - зазначив Луценко.

"Але інше питання - проїхатися по областям і почути оцінку людей, начальників штабів опозиції, керівникам опозиційних політичних сил. Тобто провести серйозну реорганізацію і, бажано, об"єднання", - підкреслив він.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Після довгої мовчанки Луценко висловився проти Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути