середа, 06 травня 2020 09:01

Послаблення карантину в Черкасах - небезпечна для жителів піар-акція Бондаренка перед місцевими виборами - ЗМІ

Послаблення карантину в Черкасах - небезпечна для жителів піар-акція Бондаренка перед місцевими виборами - ЗМІ
Послаблення карантину в Черкасах - це піар-хід Бондаренка перед виборами. Фото: Facebook

Передчасне послаблення карантину в Черкасах - постанова, пов'язана зі спробою отримати політичні дивіденди перед місцевими виборами, і не має нічого спільного з "соціальним захистом". Про це йдеться в статті "Холодноярська республіка", або регіони проти карантину. Чому Бондаренко пішов проти влади".

"Бондаренко вирішив "заробити" рейтинг через бунт проти центральної влади. Так зване відновлення соціальної справедливості, насправді просто демарш місцевої еліти, цілком очікуваний напередодні виборів", - йдеться в статті.

При цьому відзначається, що ці дії є серйозним ризиком для безпеки жителів, оскільки "в Черкаській області вже більше 300 випадків Covid-19", а також перевищенням повноважень голови міста.

Автор заявляє, що дії мера Черкас обумовлені бажанням уникнути кримінальної відповідальності за порушення закону.

"У рідних Черкасах у Бондаренко далеко не все так гладко. Мабуть варто почати з послужного списку нашого героя: корупційні скандали, звинувачення в зловживанні службовим становищем, у результаті чого було піднято питання про відсторонення з посади, махінації під час закупівлі апаратів ШВЛ і дивні "переміщення" машин у декларації мера [...] Медійний шум у дусі протистояння Зеленському може стати хорошою п'єсою, де будь-яке переслідування за законом назвуть "репресіями", - повідомляють ЗМІ.

Як раніше повідомлялося, Нацполіція порушила кримінальне провадження щодо міської влади Черкас через передчасне послаблення карантинних заходів в місті, що є перевищенням повноважень. У результаті мера м. Черкаси Анатолія Бондаренка викликали на допит в обласне відділення Нацполіціі 4 травня, проте засідання було перенесено, а Бондаренко нагадал Києву про історію "Холодноярської республіки" 1918-1922 років, що ЗМІ розцінили, як погрозу збройного повстання.

Зараз ви читаєте новину «Послаблення карантину в Черкасах - небезпечна для жителів піар-акція Бондаренка перед місцевими виборами - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути