вівторок, 21 серпня 2012 17:12

Порядок розміщення партій в бюлетені можуть оскаржити?

Порядок розміщення партій в бюлетені можуть оскаржити?
Юрій Сас каже, що "Батьківщину" прихильники у списку знайдуть будь-де. Фото: obozrevatel.com

"Бютівець" Сергій Сас не виключає, що результати жеребкування щодо визначення порядку партій у виборчому бюлетені можуть бути оскаржені.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Влада в Україні купується за великі гроші"

За словами депутата, під час жеребкування  відбулися певні порушення, зокрема на засіданні ЦВК не були присутні представники деяких партій.

"Колись я був представником в Центральній виборчій комісії, витягнув десятий номер, який для нас на той час став щасливим. Зараз будемо працювати із дев'ятнадцятим. Взагалі люди по-різному ставляться до цифр. Дехто боїться тринадцятого номеру, а для когось він – щасливий", - зазначив політик.

Говорячи про те, що "Батьківщина" і Партія регіонів у бюлетені будуть розташовані поруч, Сас наголосив: "Ми ж перед ними. Все інше – деталі. "Батьківщина" має сталий електорат. Ці люди, які підтримували, підтримують і, сподіваюся, будуть підтримувати нашу партію, знайдуть її, де б вона не була захована. При всій повазі до інших партій, вони не конкуруватимуть. Адже існує дві мегасили. Тут стоїть питання: або ми, або вони – йтиме Україна шляхом утвердження диктатури чи ні. Саме це може вплинути на подальший розвиток подій в державі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компартія не вірить у чесність виборів і готує паралельний підрахунок голосів

"Бютівець" не заперечує проти того, що окрім "Батьківщини" та Партії регіонів до парламенту пройдуть ще кілька партій.

"Але я не думаю, що умовно прохідні політичні сили зможуть якимось чином серйозно впливати на роботу парламенту та політику країни. Вони будуть змушені із кимось об'єднуватися. Не виключаю, що хтось із них зможе мати так звану "золоту акцію". Це вже життя покаже", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Порядок розміщення партій в бюлетені можуть оскаржити? ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути