четвер, 26 травня 2011 13:53

Портрети Януковича і Сталіна мають висіти поруч - "нунсівець"

Портрети Януковича і Сталіна мають висіти поруч - "нунсівець"

Народний депутат із фракції НУ-НС Ярослав Кендзьор вважає абсурдом зобов'язання начальника управління освіти Луцької міської ради Олега Гребенюка вивісити портрети Віктора Януковича у всіх кабінетах школи.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я порадив би, щоб Гребенюк доповнив це зобов'язання тим, щоб в кожній школі вивішувати поруч портрети президента Януковича та Йосипа Сталіна. В такій пропозиції є логіка, тому що, поставивши підпис під законом про використання красного прапору, Янукович по суті легалізував сталінізм в Україні. Тому треба було б цю солодку парочку розміщувати поруч. Нехай ті, хто ще досі не усвідомив, якою сьогодні є українська влада, наглядно по портретах вивчали, хто такий нинішній президент та його режим", - зауважив депутат.

Кендзьор наголосив, що у разі виконання цього зобов'язання доведеться виготовити сотні тисяч портретів президента. Він зазначив, що краще ці кошти направити на купівлю додаткових комп'ютерів.

"Портрети в школі потрібні. Але на них мають бути зображені визначні постаті української історії – наші гетьмани, письменники, ті люди, які залишили в ній слід. Не треба вивішувати портрет нинішнього президента, який веде Україну до повного краху, відроджує найстрашніші часи в українській історії і нічого хорошого для країни не зробив. Таке навіть у жахливому сні не хочеться бачити", - додав "нунсівець".

Раніше депутат Волинської облради Ігор Гузь звернувся із запитом до прокурора області з проханням вирішити питання про примусове вивішуванні портрета президента Віктора Януковича у навчальних закладах.

"13 травня відбулася нарада управління освіти Луцької міської ради, на якій начальник управління Олег Гребенюк в усній категоричній формі зобов'язав керівників шкіл вивісити портрети Януковича у всіх кабінетах школи", - зазначив депутат облради.

Зараз ви читаєте новину «Портрети Януковича і Сталіна мають висіти поруч - "нунсівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути