Ексклюзиви
вівторок, 21 травня 2019 01:00

Портнов розпочав "наступ" на Порошенка

Портнов розпочав "наступ" на Порошенка
Портнов подав заяву в ГБР щодо Порошенка. Фото: Вести

Екс-заступник глави Адміністрації колишнього президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що подав до Державного бюро розслідувань заяву із звинуваченням президента України Петра Порошенка у скоєнні злочину.

"Порошенко офіційно втратив недоторканність від кримінального переслідування і годину тому ми направили в Державне бюро розслідувань першу заяву про злочин", — написав він на своєму каналі у Telegram.

За словами Портнова, Порошенка вважають "причетним до державної зради, спроби захоплення державної влади і перевищення влади і службових повноважень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реваншисти піднімають голову - Портнов вже завтра діятиме проти української влади

Колишній заступник голови адміністрації президента-втікача Януковича Андрій Портнов повернувся в Україну напередодні інавгурації нового президента.

Стосовно Портнова українські правоохоронці розслідували кримінальне провадження за статтею "державна зрада". Генпрокуратура розшукувала Портнова за звинуваченням у причетності до масових вбивств активістів на Майдані у 2014 році.
Прокуратура Криму перевіряла причетність Портнова до постанови Верховної Ради Криму під час початку окупації півострова.
Портнов зняв обвинувачення через суд.
Андрій Портнов був радником Віктора Януковича у 2011-2014 рр, заступником глави АП Януковича, членом Ради Нацбанку України. У 2005-2010 рр. був головним юристом команди Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Портнов розпочав "наступ" на Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути