Ексклюзиви
середа, 12 вересня 2012 17:46

Портніков про арешт валютних рахунків ТВі: Маємо справу з системною атакою на канал

Портніков про арешт валютних рахунків ТВі: Маємо справу з системною атакою на канал
Віталій Портніков про ситуацію з ТВі: Маємо справу з системною атакою на канал. Фото: uainfo.censor.net.ua.

Арешт валютних рахунків телеканалу ТВі — це частина системної атаки, яка відбувається наразі по відношенню до каналу.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів головний редактор каналу Віталій Портніков.

"Мені здається, що ми сьогодні маємо справу з системною атакою на наш телеканал, арешт валютних рахунків — це тільки частина акцій серед яких були на початку знищення можливості телеканалу працювати в ефірі, згодом боротьба з кабельним оператором", - повідомив Портніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валютні рахунки ТВі заарештовано

На його думку в Україні "робиться все можливе, щоб канал не мав реальних шансів вижити, щоб він не мав можливості розповідати про правду, про те, що відбувається сьогодні в Україні, що перед парламентськими виборами, особливо після того, як будуть підбиті їхні підсумки, громадяни України не мали реальної інформації про перебіг подій".

Головний редактор каналу додав, що команда ТВі буде рухатися далі, долаючи проблеми та перешкоди.

"Ми будемо працювати і будь-яких умовах, як Ви розумієте. Будемо намагатися подолати всі проблеми, які існують з намаганням знищити наш телевізійний канал. Ми сподіваємося, що для цього виявиться не зайвою і підтримка наших телеглядачів, як вона виявилася останнього разу під час мітингу на Михайлівській площі", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканалу ТВі заборонили зовнішньоекономічну діяльність

"Ми маємо розуміти, що досить важко влаштовувати якийсь опір чиновницькому свавіллю, в країні де практично знищено, за час правління Віктора Януковича, система судочинства, де немає реальних, незалежних наглядових органів, де не працює Генеральна прокуратура, де всі ці органи працюють виключно для підтримування особистої влади президента України та його оточення, але це не означає, що громадяни України мають складати руки, і дивитися, як корабель їхньої держави йде на дно", - резюмував Портніков.

Нагадаємо, сьогодні гендиректор телеканалу Микола Княжицький повідомив, що валютні рахунки телеканалу ТВі арештовані за листом Мінекономіки.

Напередодні стало відомо, що телеканалу ТВі заборонили проводити зовнішньоекономічну діяльність без спеціального дозволу Міністерства економіки.

Зараз ви читаєте новину «Портніков про арешт валютних рахунків ТВі: Маємо справу з системною атакою на канал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути