субота, 04 травня 2019 14:15

Порошенко звільнив керівника Нацради з питань ТБ та радіомовлення

Порошенко звільнив керівника Нацради з питань ТБ та радіомовлення
Президент України Петро Порошенко звільнив Юрія Артеменка з посади члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Фото - TheWorldNews.net

Чинний президент України Петро Порошенко звільнив Юрія Артеменка з посади члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Про це йдеться в указі президента від 4 травня.

"Звільнити Артеменка Юрія Анатолійовича з посади члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення", - йдеться в тексті указу.

Сьогодні стало відомо, що Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко сам подав у відставку. Відповідна заява опублікована на сайті Нацради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко звільнив дипломата, у якого брат - російський генерал

"Термін моїх повноважень як члена Національної ради завершується у липні. Проте сьогодні, за два місяці до його закінчення, я ухвалив рішення подати у відставку і піти з посади", - написав Артеменко.

За його словами, причин звільнення є декілька.

"По-перше, проста людська втома – протягом 5 років у постійному стресі працювати щоденно, по 10-12 годин, інколи навіть без вихідних. По-друге, пропозиція, що надійшла саме в цей час, перейти на іншу роботу", - пояснив він.

Президент Петро Порошенко звільнив Олексія Філатова з посади заступника глави Адміністрації президента. За даними джерел, Філатов звільнений у зв'язку з поданням заяви про відставку.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко звільнив керівника Нацради з питань ТБ та радіомовлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути