неділя, 07 квітня 2019 19:35

Порошенко заговорив про зміну команди

Порошенко заговорив про зміну команди
Порошенко стверджує, що на другий термін із ним зайдуть молоді люди. Фото: pravda.com.ua

Петро Порошенко обіцяє у випадку перемоги на президентських виборах змінити команду і пришвидшити вирішення питань завершення війни та звільнення полонених.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу "Україна".

"Будуть змінені ключові речі: відбудуться суттєві зміни у команді, буде велика кількість молодих людей - я вже маю велику кількість пропозицій, які ми аналізуємо. Твердо будуть реалізовані реформи, які забезпечать економічне зростання, подолання бідності і забезпечення добробуту. Буде суттєво укріплена обороноздатність держави. Буде різко прискорене економічне зростання і наш рух до Європейського Союзу. І вже у грудні буде запропоновано країнам-членам НАТО підписати план дій щодо членства в НАТО.

Будуть повернені додому наші хлопці, які зараз військовополоненими утримуються у в'язницях Москви. Буде здійснена велика кількість кроків, які зміцнять мир. Це буде моїм першим пріоритетом", - сказав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що обіцяють українцям Порошенко та Зеленський: порівняння програм

Центральна виборча комісія порахувала 100% протоколів на виборах президента, які відбулися 31 березня. Володимир Зеленський набрав 30,24% голосів виборців, Петро Порошенко - 15,95%. Вони виходять до другого туру.

Явка на виборах склала 63,48%.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко заговорив про зміну команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути