Ексклюзиви
середа, 24 січня 2018 20:56

Порошенко зустрівся з єврокомісаром із енергетики

  У Давосі президент Петро Порошенко провів зустріч з віце-президентом Європейської Комісії з питань Енергетичного союзу Марошем Шефчовичем. Фото: Цензор.НЕТ
У Давосі президент Петро Порошенко провів зустріч з віце-президентом Європейської Комісії з питань Енергетичного союзу Марошем Шефчовичем. Фото: Цензор.НЕТ

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з віце-президентом Європейської Комісії з питань Енергетичного союзу Марошем Шефчовичем.

Зустріч відбулася у рамках участі у 48-му щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму у Давосі, повідомили у прес-службі українського президента.

"Голова держави подякував ЄС і особисто Єврокомісару за незмінну підтримку України на шляху реформ в енергетичній сфері та зміцнення енергетичної незалежності", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представник США узгодив з Порошенком важелі впливу на РФ — експерт

Президент підкреслив, що Україна і надалі реформуватиме енергетичну галузь відповідно до своїх зобов'язань у рамках Договору про заснування Енергетичного Співтовариства та Угоди про асоціацію з ЄС.

У свою чергу, співрозмовники висловили задоволення в зв'язку із завершенням роботи, необхідної для запуску Фонду енергоефективності України, в який ЄС має намір внести 100 млн євро.

Президент України Петро Порошенко у вівторок, 23 січня, зустрівся зі спеціальним представником президента США по Україні Куртом Волкером. Сторони відзначили, що Москва повинна нарешті продемонструвати політичну волю до мирного врегулювання і погодитися на розміщення миротворчої місії ООН на окупованому Донбасі, включаючи неконтрольовану ділянку українсько-російського державного кордону.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко зустрівся з єврокомісаром із енергетики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути