субота, 12 серпня 2017 19:48

Порошенко витратив на робочі поїздки 2,4 млн грн з бюджету

На робочі поїздки Україною президент Петро Порошенко з січня по липень витратив з державного бюджету 2 млн 486,2 тис. грн.

Станом на 2 серпня президент здійснив 14 регіональних поїздок. Найчастіше Порошенко відвідував Одеську область - за 8 місяців був тричі, пише "112 Україна".

"Також для забезпечення робочих поїздок Президента України залучаються відповідні підприємства, установи і організації, що перебувають в управлінні Державного управління справами (далі - підприємства), які надають послуги з автотранспортного, медичного, санітарно-епідеміологічного, протокольного, господарського та іншого забезпечення. Крім того, для проведення заходів залучаються працівники Адміністрації Президента України, Державного управління справами, підприємств, що пов'язано з витратами на відрядження", - зазначили в Адміністрації президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко похвалився новою технікою для армії

Також в АП зазначили, що ведення окремого обліку за категоріями витрат щодо кожної робочої поїздки чинним законодавством не передбачено.

 
Свободівець Артем Семеніхін, що займає пост міського голови Конотопу, поставив ультиматум президенту України Петру Порошенку.
Зараз ви читаєте новину «Порошенко витратив на робочі поїздки 2,4 млн грн з бюджету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути