понеділок, 15 жовтня 2018 00:35

Порошенко: Україна готується дати відсіч Росії з Азову

Порошенко: Україна готується дати відсіч Росії з Азову
Порошенко заявив про готовність відбити російську агресію. Фото: РБК

Україна готується до відбиття російської агресії в Азовському морі.

"Ми готуємося до відбиття російської агресії з морського напрямку - на Азові. Порох треба тримати напоготові", - під час церемонії складання урочистої присяги ліцеїстами Київського військового ліцею імені Івана Богуна заявив президент України Петро Порошенко, передає РБК-Україна.

Президент нагадав, що в п'ятницю був в Маріуполі на комплексних тактичних навчаннях сил оборони морського узбережжя. Він відзначив високий рівень боєздатності українських Військово-морських сил.

"Кораблі та катери українських Військово-морських сил, мушу зауважити, і наших прикордонників і Національну гвардію, повітряні сили, інженерні, сухопутні підрозділи, вони своїми грамотними діями, рішеннями, майстерним маневром, рішучими діями жорстко зустріли і знищили умовний десант противника. Словом, відпрацювали на тверду "12", - додав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готують армію 200-х: росіяни показали свої навчання в окупованому Криму

Нагадаємо, 13 жовтня президент Петро Порошенко підписав указ № 320/2018, яким ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 12 жовтня "Про невідкладні заходи щодо захисту національних інтересів на Півдні і Сході України, в Чорному та Азовському морях і Керченській протоці ".

Зараз ви читаєте новину «Порошенко: Україна готується дати відсіч Росії з Азову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути