Ексклюзиви
пʼятниця, 29 грудня 2017 08:50

Порошенко став близнюком Путіна - експерт дав прогноз на майбутні президентські вибори

Порошенко став близнюком Путіна - експерт дав прогноз на майбутні президентські вибори
Політолог Валентин Бушанський переконаний у перемозі Петра Порошенка на президентських виборах у 2019 році. Фото: gazeta.ua

Президент Петро Порошенко має дуже високі шанси виграти президентські вибори в 2019 році.

Таку впевненість висловив політолог Валентин Бушанський в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Якби зараз був тоталізатор, я поставив би на Порошенка. Хоча вважаю його жахливим президентом. У чому сенс? Юлія Тимошенко очолює партію, в якої є традиція, кадровий потенціал, довіра електорату. Вона дивиться на рейтинги й розуміє, що повинна виграти наступні вибори. У Порошенка є інші козирі: Охендовський, ЦВК, адмінресурс, контроль над ЗМІ. Він переможе будь-кого. Для Тимошенко чекати виборів - це ждати власної катастрофи.

Ми з пафосом, іронією і сарказмом говоримо про вибори в Росії. Порнозірка, світська левиця і ще маса дивних людей конкурують із Путіним. Нам смішно, що наперед відоме ім'я майбутнього керманича РФ. А чим ситуація в Україні відрізняється? Петро Порошенко став близнюком Владіміра Путіна. Вони вже на одне обличчя. Путін очолює кліку олігархів і відстоює їхні інтереси, Порошенко - так само", - підкреслив Бушанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми не здатні поставити на місце узурпатора Порошенка - політолог

За результатами останнього соціологічного опитування групи "Рейтинг", на президентських виборах найбільше голосів українці віддали б Юлії Тимошенко - 15,8%. На другому місці Петро Порошенко - 13,8%. Третє у Святослава Вакарчука - 9,6%.

Повний текст інтерв'ю з політологом Валентином Бушанським читайте в "Газеті по-українськи" від 29 грудня та на Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко став близнюком Путіна - експерт дав прогноз на майбутні президентські вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути