четвер, 20 жовтня 2016 02:10

Порошенко розповів про домовленості під час зустрічі Нормандської четвірки

Порошенко розповів про домовленості під час зустрічі Нормандської четвірки

Учасники зустрічі глав держав Нормандської четвірки в Берліні погодилися з безальтернативністю Мінських домовленостей і вирішили спільно розробити дорожню карту їх реалізації.

Про це повідомляє ZN,UA.

Глава України Петро Порошенко зробив відповідну заяву на брифінгу в посольстві України за підсумками зустрічі Нормандської четвірки.

"Пропозицію української сторони щодо дорожньої карти схвалили наші французькі та німецькі партнери. Сьогодні пропозиції Німеччини та Франції щодо дорожньої карти затверджені Нормандським форматом", – зазначив він.

Президент уточнив, що міністрам закордонних справ Франції, Німеччини, України та Росії доручили розробити і затвердити робочий варіант дорожньої карти до кінця листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЄС зробили поблажку для Суркова - ЗМІ

За словами Порошенка, сьогодні визначили основні напрями майбутньої дорожньої карти і дійшли згоди щодо підписання документа лідерами країн після його розробки та узгодження.

Нагадаємо, зустріч у Нормандському форматі відбулася в ніч на 20 жовтня. Порошенко, Меркель і Олланд провели тристоронні консультації перед самітом Нормандської четвірки. Лідери скоординували свої позиції перед зустріччю з російським президентом.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко розповів про домовленості під час зустрічі Нормандської четвірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути