субота, 07 листопада 2020 00:00

Порошенко повідомив шокуючу новину про свою тещу

Порошенко повідомив шокуючу новину про свою тещу
Порошенко повідомив про хворобу своєї тещі. Фото: УП

Теща п'ятого президента України Петра Порошенка, Людмила Переведенцева, вмирає від Covid-19.

"У моєї дружини Марини зараз від коронавірусу вмирає мама. Вона втратила свідомість. Ви підіть і Марині розкажіть всю цю дурню, яку ви тут зараз вантажите телеглядачам. Ви статистику пропускаєте, скільки у вас - 40 або 50 тисяч помре? Мені байдуже, скільки людей зараз вмирає в Німеччині або в Буркіна Фасо", - сказав п'ятий президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко в прямому ефірі політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

Він також звернувся до присутніх в студії представників влади з питанням, чому за півроку вони не змогли закупити достатню кількість масок і обладнати лікарні.

Про хворобу своєї матері також розповіла лідерка фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко. "Моя мама зараз на Covid-19 хворіє. Я хочу вам сказати, що я, народна депутатка, лідерка фракції... Для того, щоб дістати ліки, які в цій критичній ситуації можуть їй допомогти, недостатньо було сходити в аптеку. Треба було пів країни підняти! Я хочу себе поставити на місце простої людини, яка стикається з цією бідою", – сказала Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шмигаль заявив, що в Україні один з найнижчих показників смертності від коронавірусу в Європі

За останню добу в Україні виявили 9721 нового хворого на коронавірус. Із них дітей – 304, медпрацівників – 468. З 9 листопада в країні не буде жовтих чи зелених регіонів, а лише помаранчеві та червоні.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко повідомив шокуючу новину про свою тещу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути