понеділок, 23 жовтня 2006 14:04

Порошенко: політреформа шкідлива для країни

 

Депутат Верховної Ради від фракції блоку "Наша Україна" Петро Порошенко припускає можливість скасування політреформи. Про це Порошенко сказав в інтерв"ю журналу "Бізнес".

- Процедурно - можливе, юридично - можливе, політично - теж можливе, - сказав Порошенко, відповідаючи на запитання чи можливе найближчим часом скасування політреформи.

На думку депутата, наслідки політреформи, які зараз можна спостерігати, свідчать про те, що ця реформа дуже сира, створює хаос у владі і її не розуміє суспільство, тому вона шкідлива для країни.

При цьому він припустив можливість у випадку рішення Конституційного Суду про скасування політреформи провести дострокові парламентські вибори і сформувати тверду вертикаль влади.

Раніше 47 депутатів Верховної Ради від фракції блоку Юлії Тимошенко просили Конституційний Суд визнати неконституційним закон, що забороняє КС переглядати зміни до Конституції, які набрали чинності з 1 січня.

4 серпня Верховна Рада заборонила КС переглядати політреформу, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко: політреформа шкідлива для країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути