четвер, 25 серпня 2016 12:00

Порошенко перестав контактувати з Путіним

Порошенко перестав контактувати з Путіним
Reuters

Адміністрація президента та особисто президент Петро Порошенко не контактували з главою Росії Володимиром Путіним або представниками його Адміністрації з 7 серпня.

Про це повідомили в АПУ на запит журналіста, пише "Апостроф".

"Після висунення Росією безпідставних звинувачень України у начебто проведенні диверсійної операції в окупованому Криму офіційних розмов між президентом України Петром Порошенком та президентом Росії Володимиром Путіним не відбувалося. Також з 7 серпня 2016 року не було й офіційних контактів по лінії адміністрацій президентів України та Росії", - йдеться у відповіді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін планує захопити всю Україну - Порошенко

Нагадаємо, російське ФСБ стверджує, що в ніч проти 7 серпня в районі міста Армянськ у Криму виявили ​​групу диверсантів. Під час спецоперації загинув ФСБшник.

У зв'язку з цим Путін заявив, що Київ не шукає шляхів переговорів, а переходить до терору. Порошенко назвав ці звинувачення безглуздими і цинічними. На думку глави держави, "ці фантазії - лише привід для чергових військових погроз на адресу України". Інформацію про підготовку терактів у Криму спростували в українських силових структурах і державних відомствах.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко перестав контактувати з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути