Ексклюзиви
середа, 02 грудня 2009 09:57

Порошенко переговорив з Лавровим про наболіле

Порошенко переговорив з Лавровим про наболіле

Голови МЗС України та Росії домовилися про поступовий відхід від практики взаємних заборон в"їзду окремих громадян.

Про це йшла мова під час зустрічі міністра закордонних справ Петра Порошенка з його російським колегою Сергієм Лавровим у рамках 17-го засідання Ради Міністрів ОБСЄ, що проходить у Афінах, повідомляє прес-служба МЗС.

Крім того, міністри погодилися розпочати роботу із врегулювання ситуації з переміщенням транспорту Чорноморського флоту РФ і узгодити його документальну процедуру.

Також "було підтверджено, що прогрес, досягнутий останнім часом в економіці у питанні зняття торгівельних бар"єрів між нашими країнами, набуде нового поштовху", йдеться у повідомленні.

"Співбесідники констатували, що двосторонній діалог перейшов в конструктивний робочий формат, який базується на розбудові довіри між двома країнами", - зазначили у МЗС.

Порошенко також висловив слова вдячності за безпосередню участь у наданні урядом РФ допомоги Україні у подоланні складної епідеміологічної ситуації у зв"язку з поширенням захворювання грипом А/H1N1.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко переговорив з Лавровим про наболіле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути