субота, 28 жовтня 2017 02:48

Порошенко обговорив з Волкером співробітництво України і США

Порошенко обговорив з Волкером співробітництво України і США
Порошенко провів зустріч з Волкером. Фото: Голос

Президент України Петро Порошенко провів зустріч зі спеціальним послом президента США по Україні Куртом Волкером. Сторони скоординували подальші кроки по зміцненню міжнародної присутності на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр адміністрації президента, інформують Відомості.

"Сторони скоординували подальші кроки по зміцненню міжнародної присутності на Донбасі, як в рамках зусиль в Нормандському форматі, так і на міжнародних майданчиках, перш за все в Раді Безпеки ООН", - йдеться в повідомленні.

Політики обговорили ситуацію в питаннях безпеки в регіоні, підкреслили важливість забезпечення виконання Мінських домовленостей, припинення вогню, виведення з України російських військ і техніки. Крім того, вони приділили значну увагу питанню звільнення заручників, які незаконно утримуються на непідконтрольній території і в російських в'язницях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парубій - Волкеру: "Путін не планує змінювати своєї позиції"

Курт Волкер оцінив схвалення Закону України "Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей України". Було відзначено, що це рішення є чітким сигналом на підтвердження справжньої відданості української сторони мирному врегулюванню.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко обговорив з Волкером співробітництво України і США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути