четвер, 27 березня 2014 10:14

Порошенко сподівається на щільну координацію з Кличком під час виборів

Порошенко сподівається на щільну координацію з Кличком під час виборів
Фото: www.politarena.org.ua -

Головний претендент на посаду президента України (за останніми соціологічними дослідженнями) Петро Порошенко готовий координувати свої дії з опонентом Віталієм Кличком.

Про це він сказав у Лондоні, повідомляє ВВС Україна.

Кличко та Порошенко у середу з одноденним візитом відвідали Лондон, де зустрілись із прем'єр-міністром Девідом Кемероном, міністром закордонних справ Вільямом Хейгом та депутатами британського парламенту. Головною темою зустрічей була криза в Україні та санкції проти Росії за анексію Криму.

"На сьогоднішній день ми разом з Віталієм приїхали. Я думаю, що це перший раз в українській історії, коли два кандидати в президенти, які мають найбільший рівень підтримки демонструють, що вони готові координувати свої дії, готові разом працювати на Україну", - сказав Порошенко.

На запитання, чи будуть вони двоє балотуватися в президенти, він відповів: "Це питання буде вирішено через два-три дні коли відбудуться з'їзди партій. Але в будь-якому разі я сподіваюся, що ми будемо дуже щільно координувати нашу кампанію і нашу роботу".

Нагадаємо, у середу з'явились результати соціологічних опитувань, згідно із якими у першому турі виборів Петра Порошенка готові підтримати 24,9% респондентів, другу позицію посідає Віталій Кличко – 8,9%, а третю - Юлія Тимошенко із 8,2%.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко сподівається на щільну координацію з Кличком під час виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути