четвер, 09 серпня 2018 18:22

Порошенко має розуміти свою історичну міць - експерт про майбутні президентських вибори

Порошенко має розуміти свою історичну міць - експерт про майбутні президентських вибори
У березні 2019-го року відбудуться вибори нового президента України. Фото: Канал 24

У березні 2019-го року відбудуться вибори нового президента України.

Нинішній президент Петро Порошенко поступається чотирьом ймовірним кандидатам на посаду глави держави.

За Юлію Тимошенко готові проголосувати 17,7% тих, хто візьме участь у голосуванні та вже визначився із вибором. Наступні в рейтингу: Анатолій Гриценко - 10,7%, Юрій Бойко – 8,9%, Олег Ляшко – 8,5%, Петро Порошенко - 8,3%, Володимир Зеленський – 8%, Святослав Вакарчук – 8% і Вадим Рабінович – 5,9%.

"У нинішнього президента ще рік каденції в запасі. Має робити вірні кроки і розуміти свою історичну міць. Робити кроки на зразок Польщі і Литви. Починати з простого. З того ж розмитнення. Українці ще не наїлися такими благами, як автівки. Якщо зараз середній вік авто в Україні 25 років. Чому тоді не можна розмитнити авто до 10 років і оновити власний автомобільний парк", - каже Gazeta.ua економіст Олексій Лупоносов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найефективніші депутати і партії в парламенті: стало відомо, хто в лідерах

За його словами Україна стане після виборів більш міцною в політичному плані, а в економічному - слабкішою, бо понесе втрати.

"Склад цієї Ради найбільш патріотичний. До наступної прийдуть справжні законотворці. Якщо вибори будуть достроково. Обраними будуть люди, куплені олігархами. За планових виборів отримаємо більше фахівців. Залежить ще від недоторканності, яку пропонували зняти. Якщо не буде недоторканності, звідти підуть бізнесмени, бандити. Рада стане більш професіональною", - додав експерт.

Народний депутат від БПП Ігор Гринів почав керувати кампанією з переобрання президента Петра Порошенка на другий строк. За його словами, кампанія вступила в ту стадію, яка вже вимагає формування стратегії та визначення керівника.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко має розуміти свою історичну міць - експерт про майбутні президентських вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути