субота, 06 вересня 2014 17:39

Порошенко і Путін обговорили перемир'я на Донбасі

Порошенко і Путін обговорили перемир'я на Донбасі
Петро Порошенко та Володимир Путін Фото: 112.ua

Президенти України і Росії Петро Порошенко та Володимир Путін у телефонній розмові констатували, що оголошений напередодні режим припинення вогню на Донбасі в загальному виконується, і обговорили кроки для забезпечення стабільного характеру цього процесу.

"Глави двох держав констатували, що режим припинення вогню в цілому виконується. Петро Порошенко та Володимир Путін обговорили кроки для надання припиненню вогню стійкого характеру", - повідомляє в суботу прес-служба глави української держави про підсумки телефонної бесіди двох президентів.

Сторони підкреслили необхідність максимального залучення ОБСЄ до моніторингу ситуації та контролю за режимом припинення вогню, а також шляхи взаємодії з доставки української та міжнародної гуманітарної допомоги.

Нагадаємо, 5 вересня в Мінську контактна група підписала протокол про негайне припинення вогню з 18.00 за київським часом на сході України. Протокол, повний зміст якого поки невідомо, складається з 12 пунктів і передбачає, зокрема, обмін військовополоненими, забезпечення гуманітарної допомоги, моніторинг режиму припинення вогню на кордоні.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко і Путін обговорили перемир'я на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути