вівторок, 18 червня 2019 10:01

Порошенка просувають ізраїльські технологи

Порошенка просувають ізраїльські технологи
Петра Порошенка готують ізраїльські технологи. Фото: УНІАН

П'ятому президенту Петру Порошенку допомагають готуватися до парламентських виборів іноземні консультанти.

Про це пише "Українська правда"

До кампанії "Європейської солідарності" залучені ізраїльські політтехнологи, які працюють із Порошенком ще з кінця осені минулого року і навіть готували його до дебатів із Зеленським.

"Вдалося дізнатися від джерел ім'я керівника цієї групи. Його звуть Таль", - пишуть журналісти.

На парламентських виборах 2014-го ізраїльський політтехнолог із таким самим ім'ям – Таль Зільберштейн – консультував партію "Батьківщина". Ще раніше Зільберштейн працював із екс-головою Шевченківського району Віктором Пилипишиним, свого часу консультував екс-президента США Білла Клінтона.

Роль іноземних консультантів на цих виборах незначна і не стосується "чорного" піару.

"Вони пропонують всяку фігню, на що всі плюються. Люди просто не відчувають нашої ментальності та реалій. Наприклад, раніше переконували нас, що "Голос" – нам не конкурент", – обурюється співрозмовник із оточення Порошенка.

Також ЗМІ повідомляютть: у штабних нарадах можуть брати участь близько 10 осіб.

Їхній склад приблизно такий: Петро Порошенко, Сергій Березенко, Олег Медведєв, Вікторія Сюмар, прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко, Андрій Жигулін, який раніше очолював прес-службу АП, Володимир Горковенко, який керував відділом Головного департаменту інформаційної політики АП.

А також політолог Сергій Таран, колишній заступник глави АП Ростислав Павленко, екс-нардеп і рупор Порошенка Віктор Уколов, нардеп БПП Руслан Князевич, який керує юридичним напрямком, та блогер Юрій Бірюков.

"У нас тепер немає такого, як було раніше, – що Гринів вирішив повісити білборд із Путіним і нікому про це не сказав. Усі рішення обговорюються і приймаються колективно. Так, у кожного є свій напрям, але кожен може пропонувати свої ідеї та робити зауваження іншому", – говорить співрозмовник з офісу "ЄС".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Номер 30 у списку партії Порошенка стала зіркою інтернету

21 травня президент Володимир Зеленський опублікував указ про розпуск парламенту. Позачергові вибори до Верховної Ради відбудуться 21 липня.

Народних депутатів обиратимуть за змішаною системою — 225 за списками, іншу половину у мажоритарних округах, за виключенням округів в окупованих Росією районах Донецької та Луганської областей та Криму.

Зараз ви читаєте новину «Порошенка просувають ізраїльські технологи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути