Ексклюзиви
четвер, 09 червня 2011 15:19

Популярність Тимошенко буде зростати - експерт

Популярність Тимошенко буде зростати -  експерт

Екс-прем'єру Юлії Тимошенко варто залишатися радикальною опозиціонеркою.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко.

"10-12 відсотків, які нині має Тимошенко - досить високий рейтинг для країни, в якій жорстко контролюється суспільна думка і правоохоронна система не діє на користь демократії.  Аби його не втратити, їй потрібно і далі притримуватися своєї ніші. Це її функція - бути радикальною опозицією під час того, як Партія регіонів вочевидь не здатна впоратися з роботою і є профнепридатною", - підкреслив експерт.

"Її (Тимошенко-ред.) відсоток буде тільки зростати, подобається це "регіоналам" чи ні. У Яценюка немає чіткої політичної фізіономії. Він занадто ліберальний, він занадто наближений до влади. Він отримує не менше задоволення від спілкування з владою, ніж партія Тягнибока. "Свобода" та Яценюк - це, швидше, обслуговуючі механізми, додаткові інструменти для контролю за опозицією. Навіщо Тимошенко розчинятися у цій дивній парочці?", - додав Віктор Небоженко.

Політолог вважає сумнівною ідею Луценко щодо домовленостей Юлії Тимошенко з Володимиром Кличком та Арсенієм Яценюком.

"Не дуже собі уявляю, як Тимошенко, Кличко і Яценюк, взявшись за руки, разом виступають. У них зовсім різній електорат. У Кличка це прихильники боксу, у Яценюка - всі ті, хто втік із "помаранчевого" електорату кілька років тому. У останнього взагалі відсутній власний фан-клуб. А от центр Тимошенко належить тільки їй, і вони не задивляються ні на гарного Кличка, ні на розумного Яценюка" - підсумував Небоженко.

Нагадаємо, що у нещодавному інтерв'ю одному зі ЗМІ екс-міністр Юрій Луценко в інтерв'ю сказав, що завдання Тимошенко зараз – почати розмовляти і домовлятися з Яценюком і Кличком.

Зараз ви читаєте новину «Популярність Тимошенко буде зростати - експерт ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути