пʼятниця, 25 березня 2011 21:13

Помічник Сафіуліна розстріляв підприємця - БЮТ

Помічник Сафіуліна розстріляв підприємця - БЮТ

Активісти Сєвєродонецької міської організації ВО Батьківщина заявляють, що помічник голови Державної служби молоді і спорту, колишнього народного депутата від Партії регіонів Равіля Сафіулліна "за відмову платити мзду", розстріляв приватного підприємця з травматичної зброї.

Про це повідомляє прес-служба Блоку Юлії Тимошенко з посиланням на своїх активістів.

За їх словами, конфлікт стався 23 березня о 13:00 в сєверодонецькому ресторані Golden Palace, де проходила зустріч між підприємцем і помічником

."У ході бесіди помічник почав вимагати гроші у бізнесмена, той відмовився платити. Далі були постріли ..", - Стверджують активісти.

У свою чергу, сам Сафіуллін заявляє, що інформація, де його ім'я згадується в контексті кримінального епізоду - відверта й цинічна брехня.

"Чесно кажучи, я навіть не знаю, як можна прокоментувати цю інформацію Тому що давати оцінку можна лише доконаним фактами, подіям, що мали місце в реальному житті Але не відвертою, цинічною наклепі і оговору ..", - сказав він.

"Це - чиста, а точніше, дуже брудна вигадка, продукт чорних піар-технологій. У даному випадку "виробник "вказано - ВО Батьківщина", - додав чиновник.

Нагадаємо, в 2009 році в Києві в результаті розборок були важко поранені троє чоловік, згодом один з постраждалих помер. Міліція стверджувала, що двоюрідний брат народного депутата від ПР тЕльбруса Тедеєва Робер був на місці інциденту на автомобілі депутата, і на цій же машині кілька людей зникли з парку.

Зараз ви читаєте новину «Помічник Сафіуліна розстріляв підприємця - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути