середа, 29 червня 2011 14:58

Помічниця судді переплутала педалі та вбила матір трьох дітей
13

Трагедія сталася на вулиці Прорізній, в самому центрі столиці. Дорогий джип "Mercedes ML" буквально розчавив об стіну 44-річну жінку, матір трьох дітей. Причому на тротуарі. Вона померла на місці від больового шоку та втрати крові.

Як вдалося дізнатися "Сегодня", за кермом автомобіля була 29-річна Наталя Соловей, в інтернеті її називають помічником судді. Жінка живе в центрі, але вчора домашній телефон не відповідав. Поки лікарі "швидкої" намагалися надати допомогу вмираючій жінці, молода водійка сховалася на задньому сидінні свого "Mercedes". За словами очевидців, на допомогу їй прибув чоловік, який разом з нею пересів в автомобіль ДАІ.

"Зараз за водія внесено заставу 25 тис. грн. Проведено техогляд автомобіля і відтворені обставини ДТП, за попередніми даними, водій міг переплутати педалі. Порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 - грубе порушення правил дорожнього руху", - розповів начальник ЦГЗ київської міліції Володимир Поліщук. За цією статтею жінці може загрожувати від 3 до 8 років позбавлення волі.

Загибла - Світлана Тетеревкова, мешканка Бориспільського району. У той день вона гуляла по Києву разом з дітьми, чоловіком, а також братом і його дружиною, які приїхали з Росії. Трагедія сталася на їх очах. Джип збив і брата Світлани, але він відбувся легкими травмами.

"Світланка була модисткою, вона обшивала все наше село, нікому не відмовляла. Це багатодітна сім'я, старший син Женя навчається на ветеринара, середня дочка Даша перейшла в 11 клас, і Богдан - школяр, йому 15 років. Вони якраз в гуртожитку затіяли ремонт, живуть скромно, але дуже дружно. Таке горе, Дашенька плакала і казала - як я завтра встану вранці, і матуся не покличе мене оладки їсти", - розповіла подруга Світлани Тетяна Кравченко.

Світлану поховали в понеділок, друзі кажуть, що ніхто від водія "Mercedes" з пропозиціями про допомогу не звертався. На сторінці Світлани в соціальній мережі залишився запис: "Так хочеться знайти своїх друзів".

Зараз ви читаєте новину «Помічниця судді переплутала педалі та вбила матір трьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути