понеділок, 23 вересня 2013 17:15

Поляки хочуть першими ратифікувати Угоду про асоціацію України з ЄС

Поляки хочуть першими ратифікувати Угоду про асоціацію України з ЄС
Фото: www.varianty.net

Представники української парламентської опозиції домовилися про співпрацю з найбільшою польською опозиційною партією "Право і справедливість".

В понеділок у Варшаві відбулися переговори чотирьох депутатів Верховної Ради України з депутатами Сейму Польщі, повідомляє Радіо Свобода.

Під час зустрічі Ігор Васюник і Микола Княжицький з партії "Батьківщина", а також Ярослав Дубневич та Лідія Котеляк з партії УДАР зустрілися з Ярославом Качинським, головою "Права і справедливості".

Польські опозиціонери наголосили на тому, що попри складну історію польсько-українських відносин, вони підтримують європейські прагнення України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підписання Угоди з ЄС скоріше схоже на втечу від Росії - експерт

За словами депутата Кшитофа Щерського, партія "Право і справедливість" сподівається, що Угоду про асоціацію Україна-ЄС буде підписано, після чого Євросоюз зможе впровадити для українців безвізовий режим.

Польська опозиція також очікує, що саме Польща стане першою країною ЄС, яка ратифікує угоду про асоціацію з Україною. Водночас Щерський говорив, що умова ратифікації – звільнення Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Поляки хочуть першими ратифікувати Угоду про асоціацію України з ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

210

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути