Ексклюзиви
неділя, 01 грудня 2013 18:55

Полтавці вимагають імпічмента Президента
20

Фото: Фото: Таміла Михеєва

Близько двох тисяч полтавців о 12:00 зібралося на євромайдан біля Полтавської облдержадміністрації. Люди обурені подіями кривавого розгону мітингувальників у центрі Києва. Вони вимагають імпічмента Президента та відставки глави МВС України Віталія Захарченка.

"Ми не маємо права гратися в політичні ігри, а повинні об'єднатися під державним прапором та боротися за європейське майбутнє нашої країни. Нам телефонували люди з Києва, розповідали про той жах, який відбувся минулої ночі на Майдані. Ситуація в країні зараз вкрай напружена. Тому закликаю чоловіків від 18 до 45 років об'єднатися. Бути готовими боротися за закон та порядок в Україні", - говорить в мікрофон голова ГО "Злам стереотипів" Облександр Коба.

Учасники акції скандують: "Банду геть!", "Україна — це Європа!", "Київ, ми з тобою!". Двоє дівчат із марлевими пов'язками на обличчі збирають громадські кошти на підтримку мітингувальників у Києві.

"Кривава субота стала ганебним явищем в житті нашої країни. Хочу звернутися до міліціонерів, які знаходяться на майданах, не виконувати подібні вказівки начальства. Спочатку згадайте хто ви, та проти кого йдете?" - сказав депутат Полтавської обласної ради Дмитро Хрістов.

З огляду на останні події, промовці закликали полтавців забути завтра про роботу та навчання і долучитися до загальноукраїнського національного страйку. Після чого рушили до будівлі УМВС України в Полтавській області. Люди вимагали відставки Віталія Захарченка та покарання "беркутівців", які брали участь кривавому розгоні прихильників євроінтеграції у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Полтавці вимагають імпічмента Президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути