Ексклюзиви
пʼятниця, 23 березня 2018 15:31

Половина армії була агентами ФСБ - президент

Половина армії була агентами ФСБ - президент
До початку війни у 2014 році половина української армії були агентами ФСБ, каже президент Петро Порошенко. Фото: УНІАН

До початку війни 2014 року половина української армії були агентами російського ФСБ. Зараз Збройні сили переходять на стандарти НАТО.

Про це заявив президент Петро Порошенко у Луцьку на представленні нового голови Волинської облдержадміністрації Олександра Савченка.

"Закон про національну безпеку повністю переводить її на рейки НАТО. Сьогодні мені повідомили рейтинг журналу Newsweek, де українські Збройні сили зараховані до найкращих збройних сил світу.

Коли мене обрали президентом, у нас армії не було взагалі. Американські партнери мені казали: половина вашої армії корумпована, половина - агенти ФСБ. І ми тоді покладалися на декілька тисяч вірних офіцерів, солдат і на добровольців. Сьогодні всі визнають, що ми зробили за три роки абсолютно неможливе", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна у найближчі 10 років приєднається до НАТО

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі. Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тис. українців.

Зараз ви читаєте новину «Половина армії була агентами ФСБ - президент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути