вівторок, 21 серпня 2012 17:52

Польові командири Майдану готуються до нової революції

Польові командири Майдану готуються до нової революції
Фото: tsn.ua

Після парламентських виборів цієї осені можуть відбутися масові протести, як у 2004 році.

Про це в інтерв'ю сказав народний депутат від НУНС Тарас Стецьків.

"Я не виключаю новий Майдан після 28 жовтня. Тільки це буде інший Майдан, не схожий на те, що ми робили в 2004 році. Ситуація загострилася, суспільство стало зліше, влада стала цинічніше, вона не має гальм і ні перед чим не зупиниться. Протистояння буде жорсткіше", - зазначив парламентарій.

За його словами, події під Українським домом, коли між протестантами і силовиками відбувалися зіткнення, були "пробою пера з боку влади".

"Вони випробовували нас на міцність. Нічого в житті не повторюється дослівно. Та й не потрібно повторювати Майдан. Але якщо влада піде "по бєспрєдєлу", то викличе серйозне суспільне збурення, яке виллється в більш гострі форми, ніж у 2004 році", - зазначив Стецьків.

Він зазначив, що колишні польові командири Майдану готуються до масових мітингів.

"Я з однодумцями готуємося до нового Майдану, чи готується до цього об'єднана опозиція - питання до них. Всіх дієвих польових командирів Майдану я знаю особисто, ми контактуємо, об'єднані в мережу громадських організацій, які діють в Західній та Центральній Україні. Такий варіант для себе ми відпрацьовуємо. Чи працює керівництво виборчої кампанії об'єднаної опозиції, а саме Турчинов, над цим - не знаю. Я вважаю, що вони такий варіант повинні відпрацьовувати. Якщо ні, то ми в черговий раз підготуємо для них підстраховку", - розповів депутат.

Зараз ви читаєте новину «Польові командири Майдану готуються до нової революції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути