Ексклюзиви
понеділок, 27 січня 2014 22:00

Політтехнолог: захоплення ОДА - лише символічний акт

Політтехнолог: захоплення ОДА - лише символічний акт
Денис Богуш Фото: bohush.org.ua

Політтехнолог Денис Богуш вважає, що президент України помітив Майдан лише завдяки штурмам облдержадміністрацій. Таку думку він висловив у коментарі Gazeta.ua.

"Це все (захоплення ОДА - ред.) почалось через те, що Янукович не чує тих людей, які протестують уже два місяці на Майдані. Громадяни вийшли туди, аби висловити свою позицію. Масово збирались не один раз, а вісім. Влада не чула, не розуміла що і куди, та для чого це. Тому коли почали захоплювати адміністрації по всім областям – це стало сильним меседжем для Януковича. Завдяки цьому він помітив Майдан", - наголосив експерт.

Окрім того, за його словами, "ситуація в країні така, що люди намагаються в своїх містах висловити той гнів на те, що вони бачили по телевізору".

"Вони бачили людей, яких вбили на барикадах в Києві. Через це радикалізація в суспільстві лише підвищується. Люди переконані, що треба створювати Народні Ради в кожній області та діяти на свій лад", - додав Богуш.

Водночас, він підкреслив: "Саме тому, першим рішенням вони приймають не економічні, а ідеологічні. Вони втомились, і вирішують заборонити ПР та КПУ. А це лише символічний акт, бо коли захоплюєш облдержадміністрацію,ти не керуєш фінансовими потоками, владою".

Зараз ви читаєте новину «Політтехнолог: захоплення ОДА - лише символічний акт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути