понеділок, 03 червня 2013 04:05

Політолог розповів, що може поставити хрест на опозиції в 2015 році

Політолог розповів, що може поставити хрест на опозиції в 2015 році
Сергій Таран. Фото: telegraf.com.ua

Довибори у п'яти проблемних мажоритарних округах, де не були встановлені результати голосування у жовтні 2012 року, можуть призначити на серпень або вже після підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Такий прогноз в ефірі телеканалу ТВі озвучив політолог Сергій Таран.

"Можливий сценарій – серпень-місяць, коли всі будуть у відпустках. Якщо не серпень, то, можливо, десь після європейських підписань або непідписань Угоди про асоціацію", - припустив експерт.

На його переконання, у нинішній ситуації в опозиції немає інших шансів, аніж узгодити висунення єдиних кандидатів на всіх округах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не лише Партія регіонів, але й опозиція, парламент проголосує за перевибори на 7 проблемних округах," - "регіонал"

"Якщо зараз почнуться суперечки в середині опозиційного табору – це все, це хрест на 2015 році. Опозиція може лише тоді вигравати, коли вона діє разом. Це вже той урок, який багато опозиціонерів винесло з останніх виборів, коли близько 30-ти округів було втрачено лише тому, що УДАР і Об'єднана опозиція не висунули єдиного кандидата", - наголосив Таран.

"Якщо раптом дійде до того, що пропонують окремі "регіонали", коли говорять про повернення до винятково мажоритарної системи та ще й в один тур, що взагалі абсурдно, то тоді опозиція просто приречена буде працювати разом. Просто немає інших шансів, аніж як висувати єдиного кандидата", - додав політолог.

Зараз ви читаєте новину «Політолог розповів, що може поставити хрест на опозиції в 2015 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути