четвер, 05 липня 2012 14:12

Спецтема: Боротьба за "мову"

Політолог: "Передчасні вибори не в інтересах влади і опозиції"

Політолог: "Передчасні вибори не в інтересах влади і опозиції"
Тарас Березовець каже, що ніхто не захоче руйнувати власну кампанію. Фото: obozrevatel.com

Заяви про позачергові вибори — лише засоби психологічного тиску влади і опозиції одне на одного.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав директор компанії персонального та стратегічного консалтингу "Berta Communications", політтехнолог Тарас Березовець.

"Ламати логіку виборчої компанії, яка тільки розбудовується, ніхто не захоче. Це не в інтересах влади і опозиції, -сказав він. - Заяви про дострокові вибори — лише засоби психологічного тиску одне на одного. Опозиція і влада ніби грають у "темну", але кожен знає, які карти в опонента. Це гра з відомими фіналом — вибори відбудуться 28 жовтня. Виграти від передчасного призначення не зможе ніхто. Пов'язано з технологічними процесами, для яких потрібен час на розкрутку".

Також експерт наголосив, що затягування передвиборчої кампанії буде відбуватися навмисно.

"Так у 90 % мажоритарних округів підготовка ще не почалася. Мажоритарники чекають партійних з'їздів. Згідно з законом вони будуть з 30 липня по 5 серпня. Коли побачать, що не попали в списки, кинуться в округи. Народні депутати хочуть уникнути мажоритарки, бо це великі витрати, а перемога будується на особистих зустрічах. Борди і телевізійна реклама нішу не заповнять. Тому проведення кампанії відтягуватимуть максимально аж до серпня",- каже Березовець.

Нагадаємо, у середу, 4 липня, президент Віктор Янукович заявив, якщо не вдасться стабілізувати роботу Верховної Ради, доведеться проводити дострокові вибори.

Зараз ви читаєте новину «Політолог: "Передчасні вибори не в інтересах влади і опозиції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути