Ексклюзиви
четвер, 17 жовтня 2019 10:20

Політолог назвав проблему Зеленського

Політолог назвав проблему Зеленського
2 тижні поспіль Офіс президента не знає, як спілкуватися із активною частиною суспільства. Це набагато гірше, ніж часткове зменшення рейтингу, каже Віктор Небоженко. Фото: УНІАН

Президент Володимир Зеленський взагалі не вміє спілкуватися із суспільством.

Про це Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко, коментуючи зменшення рейтингу президента.

"Політична ситуація в країні холоне. Небезпека починається, коли проходить "червона риска" - понад 50% підтримки. Тоді суспільство відмовляється довіряти владі. Поки ще зарано говорити, що президент втрачає прихильників.

Інше питання, що Зеленський плутає аудиторію "95 кварталу" з вулицею, електоратом. Із вулицею він працювати не вміє взагалі. 2 тижні поспіль Офіс президента не знає, як спілкуватися з вуличними демонстраціями, активною частиною суспільства. Це набагато гірше, ніж падіння на 7%.

Його телемарафон не був розрахований на вулицю. Це була вистава. 14 годин нам показували "95 квартал" у хорошому виконанні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7% падіння для Зеленського – це ще дуже позитивно – соціолог

Зеленський спочатку щось заявляє, а потім відходить від своєї позиції. Спочатку заявляв про "формулу Штайнмаєра", що підписав її, а тепер каже, що спочатку - безпека. Президент грає у політичний танець - два кроки вперед, один - назад. Важко зрозуміти його стратегію. Зеленський ухитряється протягом місяця робити прямо протилежні речі. Може, він і намагається, але поводиться дуже сумбурно.

До того ж відчувається страшний кадровий голод. Державників, професіоналів і патріотів в оточенні президента фактично немає.

Українці дуже не люблять панібратства і родинних переваг у політиці та бізнесі. Це порушення суспільної моралі. На жаль, в оточенні президента багато знайомих, друзів і родичів. Значить, не може нікому наказати. Відсутня політична команда, де діють накази, рішення, постанови, які треба виконувати професійно. У політичній діяльності Зеленського занадто багато особистого та мало суспільного", - говорить Небоженко.

Рейтинг президента Володимира Зеленського знизився за один місяць.

Позитивно до діяльності глави держави ставляться 66% українців. При цьому у вересні у Зеленського було 73%, свідчать дані опитування КМІС.

Зараз ви читаєте новину «Політолог назвав проблему Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути