вівторок, 21 червня 2022 09:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Політики РФ "розганяють" провокаційні заяви про війну в Україні - РНБО

Політики РФ "розганяють" провокаційні заяви про війну в Україні - РНБО
Російські політики "розганяють" нові провокації про війну в Україні. Фото: kremlin.ru

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки України зібрав добірку фейків, маніпуляцій і дезінформації, які російські окупанти створили на ранок 21 червня.

Спікер держдуми Російської Федерації В'ячеслав Володін зробив чергову маніпулятивну заяву щодо війни в Україні, повідомила у вівторок пресслужба ЦПД у Telegram.

"Україна за жодними параметрами не підходить для членства в Євросоюзі, оскільки сучасна Україна - це тотальна корупція, розгул злочинності, олігархічна влада та зруйнована економіка. Європа це розуміє, але готова зробити все, щоб послабити РФ і продовжити бойові дії", - сказав росіянин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їздили в Москву до Володіна: як "перевзулися" соратники Медведчука

Чергову маніпуляцію поширює перший заступник постпреда РФ при ООН Дмитро Полянський.

"Західне озброєння, яке передають Києву, все частіше з'являється в сирійському Ідлібі, куди його продають корумповані українські чиновники", - сказав він.

Водночас постійний представник Росії при ЄС Володимир Чижов заявив, що Західні країни нібито підтримали би млявий переговорний процес між РФ і Україною, але "Київ робить усе, щоб таких переговорів не було". Це - дезінформація, попереджають в РНБО.

Всі члени Євросоюзу підтвердили, що вони підтримують надання Україні статусу кандидата після рішення Єврокомісії минулої п'ятниці. Країни висловили свою підтримку, навіть не чекаючи засідання 24 червня.

Зараз ви читаєте новину «Політики РФ "розганяють" провокаційні заяви про війну в Україні - РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути