Ексклюзиви
четвер, 18 липня 2019 10:16

Поліція розслідує, хто запустив компромат проти кандидатки Вікторії Мухи

Поліція розслідує, хто запустив компромат проти кандидатки Вікторії Мухи
Кандидатка у нардепи Вікторія Муха подала заяву до Головного управління Нацполіції у м.Києві щодо застосування "чорних технологій" проти неї

Кандидатка у народні депутати в одномандатному окрузі №218 Вікторія Муха звернулася до Головного управління Нацполіції у м.Києві з тим, щоб правоохоронці розслідували факти застосування "чорних технологій" проти неї.

Про це Вікторія Муха повідомила на своїй офіційній сторінці у Facebook.

У середу, 17 липня, у скриньки мешканців Святошинського і Оболонського районів Києва масово вкинули так звану газету "Вісник виборця" з наклепницькою інформацією про Вікторію Муху.

"У мене є всі підстави вважати, що чергову провокацію запустив штаб мого конкурента на окрузі №218. У "листку" написано про двох кандидатів. Тільки про одного нейтрально і навіть компліментарно, а про мене – по-іншому", - заявила Муха.

При цьому вона висловила жаль, що громадськість встигла уважно вивчити партійні списки, але менше уваги звертали на мажоритарників. "Відтак під партійними брендами часто ховаються нові обличчя, які, на жаль, діють старими брудними методами", - наголосила Вікторія Муха.

Відтак, за її словами, тепер за справу доведеться братися поліції. Тим більше, що це не перша брудна технологія, застосована проти Вікторії Мухи, яка є найбільш рейтинговим кандидатом на окрузі №218. У Святошинському і Оболонському районах триває провокативний телефонний обдзвін мешканців начебто від імені кандидатки. Раніше Вікторія Муха заявила, що вона не причетна до цього обдзвону, а голос, яким представляється її іменем, навіть не схожий на її.

"Окремо хочу звернутися до мешканців Святошинського і Оболонського районів. Кандидати, які вдаються до таких нечесних дій, передусім висловлюють зневагу до вас. Життя після 21 липня продовжиться. А в неділю давайте зробимо відповідальний вибір!", - закликала Вікторія Муха.

Зараз ви читаєте новину «Поліція розслідує, хто запустив компромат проти кандидатки Вікторії Мухи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути