понеділок, 20 січня 2020 20:49

Поклонська і Мосійчук посварились в мережі

Поклонська і Мосійчук посварились в мережі
Поклонська пообіцяла приїхати в Київ. Фото: "Обозреватель"

У мережі відбулась публічна суперечка між так звана прокуроркою Криму, зрадницею України Наталією Поклонською та екснардепом Ігорем Мосійчуком.

"У тваринному світі навіть змія користь приносить. Але серед людей трапляються такі тварини середнього роду, які отруюють отрутою не тільки себе, а й оточення. Яскравим представником цих особин є фашист-головоріз з батальйону "Азов" Ігор Мосійчук. У нього відбило пам'ять – не пам'ятає своїх закликів вбити мене. Зараз вже вимагає видати мене Україні. Хоче судити і відправити до в'язниці", – написала Поклонська у Facebook .

Вона погрожувала йому особистим приїздом до Києва та розправою з усіма українськими добровольцями. Заявила, що в цьому її підтримає президент України Володимир Зеленський.

"Так я ж не тікаю і не ховаюся – я готова приїхати до Києва, щоб допомогти Зеленському та його команді розібратися з такими недобитками, як цей бойовик. Готова оформити відрядження для допомоги братній країні. Запевняю, через кілька місяців терористи з бандформувань, типу "Азову", вже пішли б добувати руду. Так що, Мосійчук, знай: якщо я приїду, то тобі і твоїм дружкам мало не видасться!" – написала колаборантка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гадить не лише Україні: Поклонська стала причиною публічної сварки

"В Наталії Поклонської істерика! Вже зібралася їхати до нас в Київ допомагати президенту Володимиру Зеленському розбиратися зі мною та подібним до мене. Скажіть цій мадам хай не сильно хвилюється бо не пройде судову психіатричну експертизу перед тим як отримати термін ув'язнення за державну зраду. А так чекаємо з нетерпінням!" - написав у Telegram Мосійчук.

Російська державної книготорговельна мережа "Московський будинок книги" скасувала презентацію мемуарів депутата Держдуми РФ Наталії Поклонської.

Зараз ви читаєте новину «Поклонська і Мосійчук посварились в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути