четвер, 28 лютого 2019 16:27

Гадить не лише Україні: Поклонська стала причиною публічної сварки

Черговий чоловік зрадниці Наталії Поклонської, Іван Солов'йов, який є колишнім керівником апарату уповноваженого з прав людини в Росії поскаржився російським правоохоронцям на опального бізнесмена Олега Зубкова.

Напередодні, у своєму блозі власник зоопарків "Казка" та "Тайган" запропонував обміняти "Няш-Мяш" на воду в Північно-Кримському каналі, пишуть Крим.Реалії.

Чоловік Поклонської заявив, що слова Зубкова треба перевірити на наявність складу злочину.

Також він грубо обізвав кримського бізнесмена, який був прихильником "руской весны" у 2014 році.

"Він намагається виправдати своє моральне банкрутство провокаційними закликами видати заступника голови комітету Держдуми з безпеки та протидії корупції в країну, де стосовно неї відкрито дев'ять кримінальних проваджень, а також винесено смертний вирок терористичною організацією Правий сектор", - сказав він.

Автор: ua.krymr.com
  Зубков привітав Поклонську з новим чоловіком та запропонував обміняти "Няш-Мяш" на воду для Криму
Зубков привітав Поклонську з новим чоловіком та запропонував обміняти "Няш-Мяш" на воду для Криму

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія ‒ це не Україна" - покаявся відомий прихильник анексії Криму

Чоловік Поклонської попередив Зубкова про неприпустимість різких висловлень щодо сепаратистки. Він додав, що в підприємця виникли проблеми з його дружиною ще до анексії Криму, коли зрадниця була керівником кримської прокуратури.

На закиди з боку Солов'йова Зубков відповів у своєму блозі, та підкреслив, що дуже радий тому, що новий черговий чоловік Наталії захищає свою дружину.

"Я завжди готовий відповісти за свої слова і дії, а також за записи на своєму особистому блозі. Мені особисто приємно, що новий, черговий чоловік Поклонської кинувся на захист Наталії Володимирівни, це нормально, це по-чоловічому. Однак сказане в моєму особистому блозі – це лише моя особиста думка, і не керівництво до дії російським правоохоронним органам, і це – на жаль", - відповів бізнесмен.

Конфлікт вийшов через пост Олега Зубкова у його блозі.

"Як стало відомо, правоохоронні органи України звернулися до своїх російських колег з проханням про видачу їм громадянки Поклонської у зв'язку з кримінальними провадженнями в Україні за 9 кримінальними справами, де вона є головним фігурантом. Правоохоронні органи Росії задумалися, адже є підписані міжнародні угоди про видачу злочинців", - написав підприємець.

За роки анексії Олег Зубков, який підтримував російське вторгнення в Україну відвідав близько 300 судів. Він платить численні штрафи та досі не може оформити землю, на якій розташовані його зоопарки за російським законодавством. Наразі Зубков збирається перевести свій бізнес з Криму до Португалії.

Зараз ви читаєте новину «Гадить не лише Україні: Поклонська стала причиною публічної сварки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути