субота, 08 січня 2022 14:33

Прикордонники вигнали російського актора - топтався в окупованому Криму
2

В'ячеслав Чепурченко був на зйомках серіалу в окупованому Криму.

Прикордонники контрольно-пропускного пункту "Київ" не пропустили на територію України російського актора В'ячеслава Чепурченка.

Про це повідомила Державна прикордонна служба у суботу, 8 січня.

34-річний громадянин РФ прибув учора в Бориспіль авіарейсом зі Стамбула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Баста виступав у Києві

Прикордонники з'ясували, що росіянин, який є актором театру і кіно, порушував порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію Криму. Там він взяв участь у зйомках російського серіалу.

В ході бесіди іноземець усіляко відхрещувався і заперечував перебування на окупованому півострові. Також заявив, що прямував в Україну на зйомки.

"Я не знаю географии Украины. Я знаю Ростов, Москва, Сочи, Камышин - свой родной город под Волгоградом. Вот это все мое", - сказав росіянин. Заявив, що не розуміє української мови.

- Ви розумієте українську мову?

- Нет.

За порушення норм українського законодавства прикордонники не пропустили росіянина в Україну. Крім того, він отримав заборону в'їзду на найближчі три роки.

У грудні українські прикордонники не пустили російську модель Еліну Бурлакову, яка багато разів відвідувала окупований півострів.

На 25 лютого в столичному Палаці спорту анонсують концерт російського гурту "Кино", гітарист якого Юрій Каспарян виступав в окупованому Криму. Концерти організовував Олександр Цой.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонники вигнали російського актора - топтався в окупованому Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути