Ексклюзиви
субота, 31 липня 2021 19:48

Поїхав на Донбас вперше за чотири місяці – чим Зеленський запам'ятався цього тижня
5

Президент відвідав полігон навчально-тренувального центру Сил спеціальних операцій ЗСУ на Житомирщині
Фото: Офіс президента
У п'ятницю президент прибув з робочою поїздкою в Авдіївку
Зеленський оглянув тактичний операційний центр, сучасну техніку та озброєння
Делегація вшанувала загиблих військових, які загинули у боях за Авдіївку
Олена Зеленська поділилася новиною, що мінрегіон презентує "Дослідження доступності міських просторів"

Президент Володимир Зеленський 30 липня поїхав в Авдіївку, що на Донеччині. Востаннє глава держави відвідував українських військових на Донбасі 9 квітня цього року. Перша леді Олена Зеленська показала звіт дослідження про інклюзивність міських просторів.

Чим ще запам'яталася президентська родина – у матеріалі Gazeta.ua.

Цього тижня президент відвідав полігон навчально-тренувального центру Сил спеціальних операцій ЗСУ на Житомирщині. Приїхав привітати бійців із Днем ССО. Вручив нагороди. Підписав закони "Про основи національного спротиву" та про зміни до Закону "Про чисельність Збройних Сил України".

Зеленський оглянув тактичний операційний центр, сучасну техніку та озброєння. Зокрема, зміг подивитися на дрони.

У п'ятницю президент прибув з робочою поїздкою в Донецьку область. В Авдіївку приїхав з нагоди Дня звільнення міста від російсько-окупаційних військ. Делегація вшанувала загиблих військових, які загинули у боях за Авдіївку. Квіти до монументи поклав сам Зеленський, прем'єр Денис Шмигаль, представники Офісу президента, очільник МЗС Дмитро Кулеба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шляху до Ради більше не буде": чому розпадається "Голос"

Глава держави представив нового командувача Об'єднаних сил Олександра Павлюка. Зустрівся із військовослужбовцями ООС. На Донеччині відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони.

Олена Зеленська поділилася новиною, що мінрегіон презентує "Дослідження доступності міських просторів". "Цей звіт – перший етап роботи в межах створення Альбому безбар'єрних рішень", написала Зеленська. Сфотографувалася із документом у білому костюмі.

За основу дослідження взяли сценарій пересування містом, у якому людина послідовно користується чотирма зонами: під'їзди в будинках, вулиці, громадські простори та громадські будівлі.

Президент Зеленський 30 липня нагородив військових за особисту мужність, виявлену під час бойових дій, зразкове виконання військового обов'язку та з нагоди Дня Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Зараз ви читаєте новину «Поїхав на Донбас вперше за чотири місяці – чим Зеленський запам'ятався цього тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути