понеділок, 26 жовтня 2020 21:45

Підкуп виборців: підозрюваним обрали запобіжний захід

Підкуп виборців: підозрюваним обрали запобіжний захід
Одного фігуранта відправили під варту. Фото: pexels.com

Ужгородський міськрайонний суд обрав запобіжний захід обрав трьом особам, яких підозрюють в організації схеми підкупу виборців у Міжгірському районі Закарпаття.

Зловмисників затримали ввечері 23 жовтня. Вони передавали 17 тис. грн за реалізацію схеми на території Пилипецької ОТГ, передає УНІАН.

"Одного з фігурантів взято під варту, інші перебуватимуть під цілодобовим домашнім арештом із застосуванням електронних засобів контролю. Зважаючи на відсутність пом'якшуючих обставин, Закарпатська обласна прокуратура готує апеляційну скаргу на рішення суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту одному з чоловіків", - повідомили в прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві кандидат в депутати організував підкупи виборців

Зловмисники пропонували місцевим жителям віддати свій голос на користь визначеного кандидата. Обіцяли заплатити по 1 тис. грн на одну особу.

У неділю, 25 жовтня, на одній із виборчих дільниць міста Тернівка Дніпропетровської області кандидат у депутати від партії "Слуга народу" Віталій Айзатулов накинувся з кулаками на журналістку Альону Піддуєву.

Зараз ви читаєте новину «Підкуп виборців: підозрюваним обрали запобіжний захід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути