пʼятниця, 18 грудня 2015 13:55

Податкову реформу остаточно перенесли на наступний рік

Податкову реформу остаточно перенесли на наступний рік

Верховна Рада і уряд домовились перенести Податкову реформу на наступний рік.

Про це у Facebook написала нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Ніна Южаніна.

"Вчора на засіданні спільної робочої групи, до якої увійшли представники і Верховної ради, і уряду нарешті прийняли рішення, як ми рухаємося далі по бюджету та податковій реформі. У понеділок, 21 грудня, до Верховної Ради буде подано новий законопроект про внесення змін до діючого Податкового кодексу. Вони стануть тією податковою базою, на якій побудують бюджет країни на 2016 рік", - написала вона.

Що ж стосується законопроекту №3630, то за словами нардепа, після затвердження парламентом змін до Податкового кодексу та ухвалення Закону про держбюджет його також розглянутуть у першому читанні.

"Планується, що цей документ стане базою для розробки в наступному році нового податкового кодексу, в якому знайдуть своє відображення і прогресивні норми парламентського законопроекту №3357. Вірю, що в наступному році нам вдасться підготувати для країни справді ліберальну податкову реформу, яка буде детально прорахована найширшим колом спеціалістів, погоджена із суспільством і міжнародними партнерами та прийнята. Як цього вимагає закон, до 1 липня 2016 року. І у новий 2017 рік", - написала вона.

Вчора Верховна Рада на позачерговому засіданні не дійшла до голосування за проект державного бюджету на 2016 рік.

Депутати домовилися створити робочу групу, яка б за участю членів уряду і прем'єр-міністра допрацювала б проект держбюджету і податкові зміни.

Зараз ви читаєте новину «Податкову реформу остаточно перенесли на наступний рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути