вівторок, 18 жовтня 2016 19:15

З ініціативи депутата "Народного фронту" банківський комітет ВРУ закликав Порошенка звільнити Гонтареву

З ініціативи депутата "Народного фронту" банківський комітет ВРУ закликав Порошенка звільнити Гонтареву

Комітет Верховної Ради з питань фінансової політики і банківської діяльності рекомендував президентові Петру Порошенку звільнити Валерію Гонтареву з посади керівника Національного банку. Про це сьогодні в парламенті заявив заступник глави комітету Руслан Демчак.

"Більшістю голосів ухвалили рішення рекомендувати президентові підготувати подання про відкликання з посади голови Національного банку. Це звернення від комітету. Його подав депутат від "Народного фронту" Віктор Романюк", - заявив парламентарій.

Цю інформацію підтвердив і народний депутат Віктор Галасюк. За його словами, звільнення Гонтаревої пов'язане із втратою главою НБУ "бездоганної ділової репутації".

Нагадаємо, вчора позафракційний депутат Сергій Тарута заявив, що ініціює звернення до президента Петра Порошенка про відставку Валерії Гонтаревої з посади глави Нацбанку. Він також закликав депутатів створити в парламенті тимчасову слідчу комісію, яка розслідує її діяльність.

Зараз ви читаєте новину «З ініціативи депутата "Народного фронту" банківський комітет ВРУ закликав Порошенка звільнити Гонтареву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути