середа, 10 грудня 2008 11:34

Плющ розкритикував Литвина, бо той поспішив

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Іван Плющ уважає поспішним оголошення створення коаліції НУНС із фракціями Блоку Юлії Тимошенко й Блоку Литвина.

Про це він сказав журналістам, повідомляють в середу Українські новини.

"Я думаю, що необхідно все-таки терпіння проявляти. Ну яка різниця, якби це проголосували сьогодні (10 грудня), а не вчора (9 грудня), щоб була чистота. Якщо немає підписів і поспішати оголошувати - це виглядає, що якщо дуже хочеться, то все можна", - сказав він.

Плющ підкреслив, що не ставив свій підпис під протоколом про створення коаліції й не знає, хто із членів його фракції це робив.

Він закликав колег в парламенті повернутися в рамки закону й регламенту.

"Організаторів коаліції можна зрозуміти й не потрібно за це їх засуджувати. Поспішили - це вже їх проблем, не тих проблеми, хто не поставив підпис, а тих, хто без підписів оголосив (про створення коаліції)", - сказав він.

Депутат також повідомив, що з ранку в середу відбудеться засідання фракції НУНС, на якому, за його прогнозами, буде розглянуто й питання про оголошення створення коаліції.

9 грудня Рада обрала головою парламенту лідера фракції Блоку Литвина Володимира Литвина.

У той же день новообраний голова парламенту Литвин оголосив про створення коаліції БЮТ-НУНС-БЛ.

Пізніше НУНС заявив, що не давав дозволу заступникові голови фракції Борису Тарасюку підписувати коаліційну угоду, депутат Ради, член фракції НУНС Микола Кульчинський відкликав свій голос за обрання спікером Литвина, а депутат Ради від НУНС Владислав Каськів взагалі заявив, що коаліція БЮТ-НУНС-БЛ не була створена.

Зараз ви читаєте новину «Плющ розкритикував Литвина, бо той поспішив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути