вівторок, 20 квітня 2010 14:29

Плющ переміг "регіоналів" в боротьбі за губернатора Чернігівщини

Плющ переміг "регіоналів" в боротьбі за губернатора Чернігівщини

Бютівець Олег Ляшко заявив, що Володимир Хоменко залишився  губернатором Чернігівщини  завдяки Івану Плющу.

"Мені відомо, що він (Плющ) навіть погрожував вийти з коаліції і повести за собою ще частину депутатів, якщо Хоменко не буде перепризначений, - повідомив Ляшко в коментарі Gazeta.ua.

"Це призначення нічого доброго для області не дасть. Продовжиться така ж ситуація, яка була раніше, коли губернатор дбає не про інтереси області, а лише про власні інтереси і про те, як догодити тим, хто його поставив. Гнати його звідти треба поганою мітлою", - сказав "бютівець".

Ляшко також розповів, що проти кандидатури Хоменка точилися суперечки і в середині Партії регіонів.

"На жаль, Янукович не дослухався не тільки до моєї думки, а й депутатів-регіоналів. За моєю інформацією, вони теж заперечували і з цього приводу, - зазначив Ляшко. - Боротьба за посаду губернатора Чернігівщини точилася досить напружена. На цю посаду претендували депутати від Партії регіонів".

На прохання уточнити хто саме, "бютівець" сказав: "Я знаю Маньковський (Григорій Маньковський - голова Чернігівського обласного відділення Партії регіонів) намагався, ще хтось. Але очевидно, що зіграло свою роль входження Плюща до коаліці".

Ляшко також розповів, що Хоменко мешкає у Броварах (Київська область) і щодня їздить з дому на роботу до Чернігова. "То це ж скільки грошей за рік він витратив на свої роз"їзди туди і назад".

Бютівець також обурився тим, що нинішній голова Чернігівської ОДА не хоче з ним спілкуватися.

"Я вчора гуляв у центрі Києва. Йшов пішки по одній із центральних вулиць, на зустріч мені йде Хоменко. Як побачив мене, зробив вигляд, що не помітив. Круто розвернувся на 90 градусів і тікати. Отаке ось ставлення до народних депутатів, відповідальних за Чернігівську область. Замість того, щоб привітатися, розповісти про проблеми області, попросити щось допомогти він просто ховається як руда миша", - сказав Ляшко.

Нагадаємо, що сьогодні президент Віктор Янукович перепризначив Володимира Хоменка на посаду губернатора Чернігівщини. Це єдиний з голів ОДА, який залишився працювати на своєму місці.

Зараз ви читаєте новину «Плющ переміг "регіоналів" в боротьбі за губернатора Чернігівщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути